Tko smo?

Mi smo mala tvrtka, što znači da možemo brzo reagirati na sve situacije koje ćete staviti pred nas.  Do direktora firme možete doći samo jednim jedinim telefoniranjem!

Mi smo obiteljska tvrtka, što znači da nam je oduvijek bilo važno graditi dobar glas.  Svjesni smo da imamo samo jednu priliku i da ju ne smijemo protratiti.

Mi poslujemo još od 1994. godine.  Niti tada nije bilo jednostavno biti privatnik, kao što nije bilo jednostavno niti u nedavno vrijeme.  Mi smo ponosni na tu našu postojanost i smatramo da ona i Vama može biti važna pri odabiru arhitektonskog ureda s kojim ćete surađivati.

Unatoč našoj tradiciji, mi se nismo “pozicionirali na tržištu” ili si “stvorili ime”.  Zato znamo da se ne smijemo ulijeniti i prepustiti da nas struja nosi.  Upravo suprotno, mi se doživljavamo mladima i želimo se neprekidno dokazivati pred Vama- klijentima.

Broj naših klijenata se stalno širi i s njima imamo izvrsne odnose.  Znalo nam se dogoditi da klijent preporuku za naš ured dobije od dvije osobe, koje se međusobno ne poznaju!

Ako tražite arhitektonski ured s kojim ćete:

 • moći raditi i sada, kao i za deset godina,
 • moći preporučiti prijatelju, a nemati straha što će od toga ispasti,
 • dobiti uslugu, i za vrijeme i nakon projekta, koja će unaprijediti Vaš prostor,

ako tražite sve to, onda smo mi prava postaja, na kojoj ćete dobiti odgovore koje tražite!

Klijenti o nama

Zahvaljujući Vašoj profesionalnosti, izrazitoj ekspeditivnosti, predanosti poslu i držanju zakazanih termina svakako očekujte samo pozitivne kritike i preporuke prijateljima i poznanicima.

Vjerujem da ćemo u dalje uspješno surađivati na nekim drugim poslovima.

Josip Čunović

Ugodno sam iznenađena Vašim odnosom prema meni kao klijentu, koji je ne samo poslovan, nego i prijateljski. Nadam se da će i buduća suradnja biti isto takva.

Puno uspjeha u radu i lijepi pozdrav!

Sonja Ključarić

Zahvaljujem na brzoj i povoljnoj izradi energetskog certifikata te stručnom pojašnjenju stavaka certifikata.

Preporuka.

Davor Deverić

Moje iskustvo sa tvrtkom Tloris je izuzetno pozitivno.  Naišao sam na sve ono sto je potrebno za uspješnu suradnju, a to je profesionalnost, strpljenje, ljubaznost i stručnost.

Veselim se daljnoj suradnji te toplo preporučam korištenje Vaših usluga!

Vjekoslav Tomaić (2016)

Jako sam zadovoljan sa uslugom i potporom firme Tloris i arhitekta Josipa Ladica tijekom skupljanja i izrade dokumentacije za energetsku obnovu.  Posao je odradjen vrlo profesionalno i dobio sam puno korisnih savjeta tijekom postupka koji su mi znatno olaksali i ubrzali proces.  Toplo preporucujem!

Vjekoslav Tomaić (2020)

Još jednom se zahvaljujemo na vrlo kvalitetnom, brzom i cjelovitom energetskom elaboratu te vrlo ugodnoj osobnoj suradnji.

Vaše ćemo usluge s veseljem preporučiti prijateljima.

Ana i Velimir Srića

Imate pitanje za nas?

Postavite nam pitanje, recite kako možemo poboljšati uslugu ili nas jednostavno pohvalite!

  Vaše ime (obavezno)

  Predmet

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Vaš telefon