Project Description

Stan za sina s obitelji

Svaki roditelj želi najbolje svojoj djeci, a ovo je bio upravo takav zadatak: trebalo je u postojećim gabaritima osmisliti stan prilagođen za život obitelji s dvoje djece.  U projektiranju smo željeli maksimalno iskoristiti terasu, s obzirom da je stan na gornjoj etaži.  Uz terasu je povezan i veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom.  Za zajedničke prostore se predvidjelo proširivanje prozora, kako bi dobili što više prirodnog svijetla.  Jedan od uvjeta je bio i da svaka spavaća soba po mogućnosti ima svoju vlastitu kupaonicu.

Osobitu pažnju trebalo je posvetiti postojećoj konstrukciji i njenoj sanaciji, s obzirom da je ne zadovoljava današnje standarde sigurnosti, te da je djelomično propala tijekom duljeg razdoblja kada kuća nije bila u upotrebi.

Nakon razrade nekoliko varijanti izabrana je ona koja je dalje dorađena i pripremljena za izvedbu.

O projektu

DATUM

2016.

NARUČITELJ

otac sina

VRSTA PROJEKTA

Adaptacija stana

POVRŠINA

150 m2

Galerija

Klijenti o nama

Radite na projektu sličnom našemu?

To je dobro, znači da imamo dodirne točke, da smo prolazili kroz slične stvari i da ćemo znati o čemu pričate.

POŠALJI UPIT