Stan za tročlanu obitelj

Kako u 50m2 tavanskog prostora organizirati stan koji će imati zasebne spavaće sobe za majku i za svako od dvoje djece?  Naručiteljica je to ovako izrekla:

“Kada se kreće u transformaciju tavanskog prostora pretrpanog starim stvarima, paučinom i sa samo jednim malim prozorčićem, zaista ne znaš što sve možeš očekivati. Da li će biti dovoljno svjetla, da li će biti dovoljno prostora za sobe, kupaonu, kuhinju, prostor za zajednički boravak…?”

Površina je zaista mala za sve to, ali se, uz ustupke oko veličine soba, sve smjestilo na svoje mjesto.  S naručiteljicom smo preispitivali nekoliko varijanata, služeći se 2D nacrtima i 3D vizualizacijom.  Kao konačna se utvrdila varijanta s centralno smještenim boravkom.  Visoko postavljeni krovni prozori daju mekane sjene i mnogo svjetla.  Veća visina prostora pod sljemenom iskorištena je za spremište, smješteno iznad ulaznog prostora.  Po useljenju u novi stan naručiteljica je rekla:

“Nakon nekoliko predloženih varijanti i uz sve moje želje i sugestije dobiven je topao stan u potkrovlju prepun svjetla s maksimalno iskorištenim prostorom i kutkom za svakog člana obitelji, i više.. Mogu samo reći: Nisam se nadala da će ovaj stan ispasti tako super!  Stan je stvarno super i to govore svi koji dođu kod mene!”

O projektu

DATUM

2015.

NARUČITELJ

tročlana obitelj

VRSTA PROJEKTA

Adaptacija potkrovlja

POVRŠINA

50 m2 netto

Galerija

Klijenti o nama

Mihovil Letica
Mihovil Letica
19. Siječanj, 2023.
Usluga, stručnost i brzina na zavidnoj razini. Fantastičan odnos prema klijentima. Sve pohvale i velika, velika preporuka!
Dubravka Kaić
Dubravka Kaić
14. Studeni, 2022.
Izuzetno sam zadovoljna sa konzultantskim uslugama ove tvrtke! Karakterizira ih stručnost, ažurnost, jednostavnost i neposrednost u kontaktiranju!
Josip-Hans Sekulić
Josip-Hans Sekulić
13. Studeni, 2022.
Poštovanje Josipe . Moram priznati da ste u cijelom projektu naše izgradnje kuće dospjeli na vrh liste pružatelja usluga . Kvaliteta vašeg materijala kao i prezentacija kroz platformu Loom je vrlo dojmljiva .Kvaliteti materijala o preporukama za unaprijeđenje je odlična. Puno vam hvala. Iako sam smatrao sa se radi o samo još jednom papiru kojeg moramo platiti , vaš pristup me razuvjerio i vrijedi investiranog novaca. Želim vam puno posla i imate moju punu preporuku. Uzdravlje
Ivan Sekulic
Ivan Sekulic
11. Studeni, 2022.
Vrlo profesionalan pristup, poštuju dogovorene rokove- kvaliteta isporuke iznad očekivanog nivoa - certifikat, prezentacija/način isporuke naručenog, točnost, odnos sa klijentom, argumentirani i strpljivi odgovori na svako pitanje (a bilo ih podosta sa naše strane). Oduševljeni smo profesionalnim pristupom i isporukom naručenog, jedno od rijetkih ugodnih iskustava u cijelom procesu gradnje kuće. Visoke preporuke.
bruno milasincic
bruno milasincic
10. Studeni, 2022.
Brzo , efikasno jednostavno odlično
Dominik Crkvenčić
Dominik Crkvenčić
1. Studeni, 2022.
Profesionalno, brzo, korektno, susretljivo, moderno... U svakom pogledu za preporučiti!
Zoran Kureljusic
Zoran Kureljusic
4. Listopad, 2022.
Vrlo profesionalni pristup tijekom čitavog procesa izrade certifikata. Iz unaprijed pripremljenih obrazaca vidi se sustavnos prilikom prikupljanja podataka i kasnije u izradi modela proračuna sadšnje u buduće potrošnje energije u obiteljskoj kući. Posebno mi svidio 5 minutni video u kojem je pojašnjenja svaka bitna stavka dostavljenog certifikata. Sve je bilo napravljeno u dogovorenim rokovima bez površnosti i prečica. Odlično iskustvo.
Dario Habulin
Dario Habulin
8. Srpanj, 2022.
Professional and fast service... very friendly communication...
Mislav Miseric
Mislav Miseric
25. Svibanj, 2022.
Izvrstan arhitekt, vrlo ljubazan i drag. Jako sam zadovoljan njegovim radom te je uz rad priložio i video kojim je detaljno objasnio i obrazložio svoj rad.
Dubravka Pleše
Dubravka Pleše
21. Svibanj, 2022.
Gospodin Ladić iz firme Tloris d. o. o. bio je izuzetno profesionalan, stručan, točan, ugodan sugovornik. Pri dogovoru o izradi projekta za energetsku obnovu zgrade je dao izvrsne sugestije, bio nam na raspolaganju u svakom trenutku, a projekt je dovršio i predao tri tjedna prije dogovorena roka. Najtoplije preporuke!

Radite na projektu sličnom našemu?

To je dobro, znači da imamo dodirne točke, da smo prolazili kroz slične stvari i da ćemo znati o čemu pričate.